MË SHUMË NGA ARTE

Arte

Piktura rekord e Banksy, vepra kushtuar infermieres shitet në ankand për 16.7 milionë paund

Piktura rekord e Banksy, vepra kushtuar infermieres shitet në ankand për 16.7 milionë paund

24/03/2021

Arte

“Mësonjëtore” apo “muze”? Rikonstruksioni nxit debate publike, që nga emri deri te struktura

“Mësonjëtore” apo “muze”? Rikonstruksioni nxit debate publike, që nga emri deri te struktura

17/03/2021

Arte

Rikonstruksioni i “Mësonjëtores” në Korçë sjell debat, Auron Tare: Emri nuk duhej ndryshuar

Rikonstruksioni i “Mësonjëtores” në Korçë sjell debat, Auron Tare: Emri nuk duhej ndryshuar

17/03/2021

Arte

Ku Gabuam | Migjen Kelmendi tregon dashurinë e shqiptarëve të Kosovës për atdheun e munguar

Ku Gabuam | Migjen Kelmendi tregon dashurinë e shqiptarëve të Kosovës për atdheun e munguar

14/03/2021

Arte

''Black Lives Matter'' kthehet në film, ''ferri'' i personave me ngjyrë rrëfehet në 28 minuta

''Black Lives Matter'' kthehet në film, ''ferri'' i personave me ngjyrë rrëfehet në 28 minuta

11/03/2021

Arte

Diversitet në çmimet Bafta, shumëllojshmëri racash dhe pakica etnike në garë për çmim

Diversitet në çmimet Bafta, shumëllojshmëri racash dhe pakica etnike në garë për çmim

10/03/2021

Arte

Çfarë filmi të zgjedh? Disa nga propozimet, Godzilla vs Kong, dokumentari për Tina Turner, The Courier

Çfarë filmi të zgjedh? Disa nga propozimet, Godzilla vs Kong, dokumentari për Tina Turner, The Courier

07/03/2021

Arte

Sanremo shpall fitues Maneskin, Francesca Michielin dhe Ermal Meta u renditën në vend të dytë dhe të tretë

Sanremo shpall fitues Maneskin, Francesca Michielin dhe Ermal Meta u renditën në vend të dytë dhe të tretë

07/03/2021

Arte

''Pompei, një histori romake'', hap dyert ekspozita kushtuar marrëdhënies mes Romës dhe qytetit antik

''Pompei, një histori romake'', hap dyert ekspozita kushtuar marrëdhënies mes Romës dhe qytetit antik

05/03/2021

Arte

Fituesit e ''Berlinales'' 2021, triumfojnë regjisorët Radu Jude, Denes Nagy dhe aktorja Maren Eggert

Fituesit e ''Berlinales'' 2021, triumfojnë regjisorët Radu Jude, Denes Nagy dhe aktorja Maren Eggert

05/03/2021


Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/376.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 5

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/376.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 5

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/386.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/386.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 13

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/397.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 21

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/397.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 21

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/396.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 25

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/396.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 25

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/472.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 29

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/472.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 29

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/113.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-banner.php on line 5

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/113.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-banner.php on line 5

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/111.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 5

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/111.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 5

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/110.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/110.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 13
Execution time: 0.01945686340332
Page section:menu