TË TJERA

Bota

Masat anti-COVID në Evropë, Gjermania heq izolimin, Belgjika dhe Franca rrisin kufizimet

Bota

Samiti i liderëve të BE-së, pritet pjesëmarrja e Biden, shtetet të ndara për kufizimet

MË SHUMË NGA BOTA

Bota

Masat anti-COVID në Evropë, Gjermania heq izolimin, Belgjika dhe Franca rrisin kufizimet

Masat anti-COVID në Evropë, Gjermania heq izolimin, Belgjika dhe Franca rrisin kufizimet

24/03/2021

Bota

Samiti i liderëve të BE-së, pritet pjesëmarrja e Biden, shtetet të ndara për kufizimet

Samiti i liderëve të BE-së, pritet pjesëmarrja e Biden, shtetet të ndara për kufizimet

24/03/2021

Bota

Rikthehet partneriteti, SHBA-BE bashkojnë forcat kundër COVID, Rusisë dhe Kinës

Rikthehet partneriteti, SHBA-BE bashkojnë forcat kundër COVID, Rusisë dhe Kinës

24/03/2021

Bota

Një helikopter në Mars, mjeti fluturues do të ngrihet për herë të parë më 8 prill

Një helikopter në Mars, mjeti fluturues do të ngrihet për herë të parë më 8 prill

24/03/2021

Bota

Princ Harry punësohet nga kompania BetterUp në Kaliforni

Princ Harry punësohet nga kompania BetterUp në Kaliforni

24/03/2021

Bota

Mekanizmi i ri i Bashkimit Europian për eksportin e vaksinave

Mekanizmi i ri i Bashkimit Europian për eksportin e vaksinave

24/03/2021

Bota

Zgjedhjet në Izrael, kryeson partia e kryeministrit Netanyahu, por nuk formon e vetme qeverinë

Zgjedhjet në Izrael, kryeson partia e kryeministrit Netanyahu, por nuk formon e vetme qeverinë

24/03/2021

Bota

Pezullohet përdorimi i vaksinës Pfizer në Hong Kong

Pezullohet përdorimi i vaksinës Pfizer në Hong Kong

24/03/2021

Bota

Pandemia, Holanda dhe Norvegjia forcojnë masat, Greqia e Spanja bëhen gati për sezonin veror

Pandemia, Holanda dhe Norvegjia forcojnë masat, Greqia e Spanja bëhen gati për sezonin veror

24/03/2021

Bota

Putin merr vaksinën COVID-19, zëdhënësi i tij: Presidenti ndihet mirë

Putin merr vaksinën COVID-19, zëdhënësi i tij: Presidenti ndihet mirë

24/03/2021


Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/376.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 5

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/376.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 5

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/386.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/386.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 13

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/397.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 21

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/397.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 21

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/396.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 25

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/396.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 25

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/472.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 29

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/472.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 29

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/113.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-banner.php on line 5

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/113.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-banner.php on line 5

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/111.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 5

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/111.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 5

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/110.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/110.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 13
Execution time: 0.022948980331421
Page section:menu