TË TJERA

Evropa

Film për Notre Dame në flakë, nisin xhirimet në Paris, risjell momentet kur katedralja u përfshi nga flakët

Evropa

Prioritet për BE-në dhe SHBA, Blinken takohet me shefin e Politikës së Jashtme Borell

MË SHUMË NGA EVROPA

Evropa

Film për Notre Dame në flakë, nisin xhirimet në Paris, risjell momentet kur katedralja u përfshi nga flakët

Film për Notre Dame në flakë, nisin xhirimet në Paris, risjell momentet kur katedralja u përfshi nga flakët

25/03/2021

Evropa

Prioritet për BE-në dhe SHBA, Blinken takohet me shefin e Politikës së Jashtme Borell

Prioritet për BE-në dhe SHBA, Blinken takohet me shefin e Politikës së Jashtme Borell

25/03/2021

Evropa

Samiti i BE në Bruksel, katër çështjet që pritet të diskutohen

Samiti i BE në Bruksel, katër çështjet që pritet të diskutohen

25/03/2021

Evropa

Marrëdhëniet BE-Turqi, Greqia apel Unionit: Qasje e dyfishtë ndaj Ankarasë

Marrëdhëniet BE-Turqi, Greqia apel Unionit: Qasje e dyfishtë ndaj Ankarasë

24/03/2021

Evropa

Kriza e pandemisë prek Vatikanin, nga 1 prilli ulen rrogat e kardinalëve dhe zyrtarëve të lartë

Kriza e pandemisë prek Vatikanin, nga 1 prilli ulen rrogat e kardinalëve dhe zyrtarëve të lartë

24/03/2021

Evropa

Bllokohet Kanali i Suezit, erërat e forta anojnë anijen gjigante të kontejnerëve

Bllokohet Kanali i Suezit, erërat e forta anojnë anijen gjigante të kontejnerëve

24/03/2021

Evropa

Merkel kërkon falje dhe tërhiqet nga vendimi për izolim 5 ditor gjatë Pashkëve

Merkel kërkon falje dhe tërhiqet nga vendimi për izolim 5 ditor gjatë Pashkëve

24/03/2021

Evropa

Presidenti Macron paralajmëron rrezikun e ndërhyrjes nga Turqia në zgjedhjet presidenciale

Presidenti Macron paralajmëron rrezikun e ndërhyrjes nga Turqia në zgjedhjet presidenciale

24/03/2021

Evropa

1 vit pandemi, Mbretëria e Bashkuar përkujton viktimat e coronavirusit

1 vit pandemi, Mbretëria e Bashkuar përkujton viktimat e coronavirusit

23/03/2021

Evropa

Gjermania zgjat kufizimet, OBSH kritika të pasurve për shpërndarjen e vaksinave

Gjermania zgjat kufizimet, OBSH kritika të pasurve për shpërndarjen e vaksinave

23/03/2021


Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/376.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 5

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/376.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 5

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/386.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/386.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 13

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/397.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 21

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/397.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 21

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/396.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 25

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/396.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 25

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/472.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 29

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/472.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 29

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/113.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-banner.php on line 5

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/113.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-banner.php on line 5

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/111.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 5

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/111.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 5

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/110.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/110.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 13
Execution time: 0.022547960281372
Page section:menu