Programet

Dita nis me programin GOOD MORNING që do t’i japë shikuesve përmbledhjen më të mirë të... ...

Global Conversation është një platformë nëpërmjet së cilës Euronews, pyet... ...

Merrni videot më të fundit, fotografitë dhe lajmet e fundit mbi stilin e jetesës që... ...

Lajmet më të fundit në lidhje me projektet kryesore të kërkimeve shkencore dhe teknologjike... ...

Focus raporton – analizon në thëllësi ngjarje apo çështje bashkëkohore në qendër të... ...

A jeni një sipërmarrës? A keni ëndërruar të hapni një biznes tuajin? Zbuloni çelësin drejt... ...

Ngjarjet kryesore të çastit, përfshirë politikën, çështjet ligjore, ekonomi, sportet dhe... ...

Japonia është lider në botë për teknologji dhe inovacion. Ajo po zhvillon lidhje të ngushta... ...

Të gjitha lajmet mbi kinemanë të shoqëruara me video, komente dhe intervista nga bota e... ...

Zbuloni mrekullitë e... ...

Gatim dhe kulturë në Taste. Zbuloni recetat dhe traditat botërore të... ...

Qëllimi i Target është i drejtpërdrejtë dhe i palëkundur: t’i shkojmë deri në gjenezë... ...

Ocean lundron në temat e ndotjes dhe jetës detare, ekonominë e kaltër, peshkimin me mënyra të... ...

Bëhuni pjesë e udhëtimit tonë eksplorues teksa Life ju çon në një rrugëtim përreth... ...

Në mendjet e njerëzve sot vrertitet një pikëpyetje e madhe: si lëviz Evropa nga kriza në... ...

Prej së enjtes, më 21 janar dhe deri në 25 prill, Euronews Albania do të sjellë emisionin... ...

Kubi është një skuadër gazetarësh, specialistë të rrjeteve sociale të cilët gjejnë,... ...

... ...

Smart Regions bën një tur rreth Evropës, duke vizituar qytete ku projektet për Politikat Për... ...

Çdo javë, Inspire Middle East do sjell tek ju histori të rajonit, të mbushura me energji të... ...

... ...

Miliona njerëz janë detyruar të shpërngulen nga shtëpitë e tyre nëpër botë për shkak të... ...

Postcards është kategoria thelbësore e atyre që janë të interesuar tek... ...

Programi Euronews Tonight do të paraqesë lajmet më të rëndësishme nga Shqipëria, Kosova dhe... ...

Learning World: një raport javor mbi arsimin përreth botës si për fëmijë ashtu edhe për të... ...

Eksploro kulturën e... ...

Në fokus do të kemi edhe fenomene shqetësuese apo me interes për publikun. Ne synojnë t\'i... ...

Metropolitans trajton çështjet e turizmit, ekonomisë, energjetikës dhe shumë të tjera duke u... ...

Mësoni më shumë mbi bukuritë e... ...

... ...

Bashkohuni me ne ndërsa zhytemi në qytetin bregdetar në jug të Kinës: Sanya. Ne eksplorojmë... ...

Përjetoni emocionet e udhëtimit, në një rrugëtim krejt jashtë të... ...

... ...

... ...

... ...

... ...

... ...

... ...


Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/376.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 5

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/376.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 5

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/397.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 21

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/397.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 21

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/396.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 25

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/396.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 25

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/472.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 29

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/472.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 29

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/113.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-banner.php on line 5

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/113.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-banner.php on line 5

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/111.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 5

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/111.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 5

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/110.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/110.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 13
Execution time: 0.019668817520142
Page section:menu