logo inspire middle east

Çdo javë, Inspire Middle East do sjell tek ju histori të rajonit, të mbushura me energji të reja, që nuk duhen humbur. Prgorami i Euronews, Middle East Show, eksploron risitw e fundit, teknologjinë, modën, stilin e jetesës dhe kulturën; duke ju prezantuar me prirjet më të fundit të rajonit. Inspire middle East zbulon zëra të rinj dhe histori të gjalla nga spektri ekonomik dhe kulturor, duke bashkuar njerëzit e rajonit me ata përreth botës.

Inspire Middle East

Middle East

"Cila është ideja e madhe, kur bëhet fjalë për qytetet inteligjente, të qëndrueshëm në Lindjen e Mesme?"

"Cila është ideja e madhe, kur bëhet fjalë për qytetet inteligjente, të qëndrueshëm në Lindjen e Mesme?"

27/04/2020

Middle East

Ndoshta pas 5 vjetësh, bankat siç i njohim sot nuk do të ekzistojnë më

Ndoshta pas 5 vjetësh, bankat siç i njohim sot nuk do të ekzistojnë më

27/04/2020

Middle East

Mirë se erdhët në botën e bukurisë

Mirë se erdhët në botën e bukurisë

27/04/2020

Middle East

Duke u përqendruar tek risitë e mëdha dhe të vogla, që do t’i japin formë botës së nesërme

Duke u përqendruar tek risitë e mëdha dhe të vogla, që do t’i japin formë botës së nesërme

27/04/2020

Middle East

Arsimimi në nivelin bazë dhe forcimi i ligjit janë thelbësore, për të mbrojtur bamirësinë

Arsimimi në nivelin bazë dhe forcimi i ligjit janë thelbësore, për të mbrojtur bamirësinë

27/04/2020

Middle East

Energjia që ripërtërihet do ketë rritjen më të madhe, por kjo nuk do të thotë që do të zëvendësojë hidrokarburet

Energjia që ripërtërihet do ketë rritjen më të madhe, por kjo nuk do të thotë që do të zëvendësojë hidrokarburet

27/04/2020

Middle East

Përmes artit mund të shohim historinë e njerëzimit

Përmes artit mund të shohim historinë e njerëzimit

27/04/2020

Middle East

"Deri ku mund të shkoj fuqia e njeriut?"

"Deri ku mund të shkoj fuqia e njeriut?"

27/04/2020

Middle East

Shndërrimi i energjisë është diçka që ka nisur tashmë, i pandalshëm dhe i pakthyeshëm

Shndërrimi i energjisë është diçka që ka nisur tashmë, i pandalshëm dhe i pakthyeshëm

27/04/2020

Middle East

Të marrësh këshilla nga gjigandët e teknologjisë

Të marrësh këshilla nga gjigandët e teknologjisë

27/04/2020


Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/376.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 5

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/376.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 5

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/397.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 21

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/397.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 21

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/396.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 25

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/396.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 25

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/472.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 29

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/472.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 29

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/113.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-banner.php on line 5

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/113.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-banner.php on line 5

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/111.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 5

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/111.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 5

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/110.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/110.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 13
Execution time: 0.023277044296265
Page section:menu