logo smart regions

Smart Regions bën një tur rreth Evropës, duke vizituar qytete ku projektet për Politikat Për Unitetin, po zvogëlojnë pabarazitë rajonale dhe po sjellin përfitime reale dhe të qarta në të gjithë komunitetet përreth BE-së.

MË SHUMË SMART REGIONS

Smart Regions

Një laborator sa madhësia e dorës

Një laborator sa madhësia e dorës

23/04/2020

Smart Regions

"Pse duhet t’i veçojmë mbeturinat? Nuk e kemi për detyrë. Nuk na paguan njeri, por paguajmë ne për këto shërbime"

"Pse duhet t’i veçojmë mbeturinat? Nuk e kemi për detyrë. Nuk na paguan njeri, por paguajmë ne për këto shërbime"

23/04/2020

Smart Regions

Universiteti më i vjetër në botë që të stërvit për të ardhmen

Universiteti më i vjetër në botë që të stërvit për të ardhmen

23/04/2020

Smart Regions

Në një rajon ku puna vetëm ishte normë, një projekt bashkëpunues tani ka zënë rrënjë

Në një rajon ku puna vetëm ishte normë, një projekt bashkëpunues tani ka zënë rrënjë

23/04/2020

Smart Regions

Një teknikë inovative për të përshpejtuar jonet në mënyrë kompakte, një metodë më ekonomike sesa teknikat aktuale

Një teknikë inovative për të përshpejtuar jonet në mënyrë kompakte, një metodë më ekonomike sesa teknikat aktuale

23/04/2020

Smart Regions

Në Danimarkë të nisësh një biznes të ri është më e lehtë se kurrë

Në Danimarkë të nisësh një biznes të ri është më e lehtë se kurrë

23/04/2020

Smart Regions

Një platformë mjekësore ku njerëzit e kanë shumë të lehtë ta kuptojnë problemin e vërtetë mjekësor që ka i afërmi i tyre

Një platformë mjekësore ku njerëzit e kanë shumë të lehtë ta kuptojnë problemin e vërtetë mjekësor që ka i afërmi i tyre

23/04/2020

Smart Regions

2 vite në Akademinë Austriake të Aviacionit, dhe je një pilot profesionist

2 vite në Akademinë Austriake të Aviacionit, dhe je një pilot profesionist

23/04/2020

Smart Regions

Druri; burimi i jetës së qëndrueshme

Druri; burimi i jetës së qëndrueshme

23/04/2020

Smart Regions

Qyteti i dytë më i madh në Francë vazhdon të rritet dhe nevojat për energji shkojnë paralel me atë rritje

Qyteti i dytë më i madh në Francë vazhdon të rritet dhe nevojat për energji shkojnë paralel me atë rritje

23/04/2020

Smart Regions

Smart Regions

Një laborator sa madhësia e dorës

Një laborator sa madhësia e dorës

23/04/2020

Smart Regions

"Pse duhet t’i veçojmë mbeturinat? Nuk e kemi për detyrë. Nuk na paguan njeri, por paguajmë ne për këto shërbime"

"Pse duhet t’i veçojmë mbeturinat? Nuk e kemi për detyrë. Nuk na paguan njeri, por paguajmë ne për këto shërbime"

23/04/2020

Smart Regions

Universiteti më i vjetër në botë që të stërvit për të ardhmen

Universiteti më i vjetër në botë që të stërvit për të ardhmen

23/04/2020

Smart Regions

Në një rajon ku puna vetëm ishte normë, një projekt bashkëpunues tani ka zënë rrënjë

Në një rajon ku puna vetëm ishte normë, një projekt bashkëpunues tani ka zënë rrënjë

23/04/2020

Smart Regions

Një teknikë inovative për të përshpejtuar jonet në mënyrë kompakte, një metodë më ekonomike sesa teknikat aktuale

Një teknikë inovative për të përshpejtuar jonet në mënyrë kompakte, një metodë më ekonomike sesa teknikat aktuale

23/04/2020

Smart Regions

Në Danimarkë të nisësh një biznes të ri është më e lehtë se kurrë

Në Danimarkë të nisësh një biznes të ri është më e lehtë se kurrë

23/04/2020

Smart Regions

Një platformë mjekësore ku njerëzit e kanë shumë të lehtë ta kuptojnë problemin e vërtetë mjekësor që ka i afërmi i tyre

Një platformë mjekësore ku njerëzit e kanë shumë të lehtë ta kuptojnë problemin e vërtetë mjekësor që ka i afërmi i tyre

23/04/2020

Smart Regions

2 vite në Akademinë Austriake të Aviacionit, dhe je një pilot profesionist

2 vite në Akademinë Austriake të Aviacionit, dhe je një pilot profesionist

23/04/2020

Smart Regions

Druri; burimi i jetës së qëndrueshme

Druri; burimi i jetës së qëndrueshme

23/04/2020

Smart Regions

Qyteti i dytë më i madh në Francë vazhdon të rritet dhe nevojat për energji shkojnë paralel me atë rritje

Qyteti i dytë më i madh në Francë vazhdon të rritet dhe nevojat për energji shkojnë paralel me atë rritje

23/04/2020


Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/376.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 5

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/376.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 5

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/397.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 21

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/397.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 21

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/396.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 25

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/396.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 25

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/472.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 29

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/472.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 29

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/113.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-banner.php on line 5

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/113.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-banner.php on line 5

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/111.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 5

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/111.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 5

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/110.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/110.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 13
Execution time: 0.021957159042358
Page section:menu