Balkan Talks

Analizë politike, konflikte rajonale, anëtarësimi në BE, negociata, liritë fetare, grupe etnike e shumë të tjera analizohen nëpërmjet intervistave me aktorët më të rëndësishëm të rajonit, në Balkan Talks. Nga Franko Egro, çdo të martë dhe të premte, ora 18:30.

Balkan Talks

Balkan Talks

Bahri Cani: Kurti dhe Vuçiç mund të realizojnë marrëveshjen mes dy shteteve

Bahri Cani: Kurti dhe Vuçiç mund të realizojnë marrëveshjen mes dy shteteve

23/03/2021

Balkan Talks

Balkan Talks | Nikoll Gegaj: Abazoviç nuk po vepron si lider shtetëror

Balkan Talks | Nikoll Gegaj: Abazoviç nuk po vepron si lider shtetëror

19/03/2021

Balkan Talks

Milazim Krasniqi: Nëse Osmani do ishte kryetare, LDK do fitonte zgjedhjet e 2019-s

Milazim Krasniqi: Nëse Osmani do ishte kryetare, LDK do fitonte zgjedhjet e 2019-s

16/03/2021

Balkan Talks

Balkan Talks | Muhamed Zekiri: S’ka Maqedoni të Veriut pa shqiptarët

Balkan Talks | Muhamed Zekiri: S’ka Maqedoni të Veriut pa shqiptarët

12/03/2021

Balkan Talks

Balkan Talks | Nënkryetari i LSDM-së Muhamed Zekiri: Opozita bllokon çdo gjë në lidhje me të drejtat e shqiptarëve

Balkan Talks | Nënkryetari i LSDM-së Muhamed Zekiri: Opozita bllokon çdo gjë në lidhje me të drejtat e shqiptarëve

12/03/2021

Balkan Talks

Balkan Talks | Mimoza Lila: S’do ketë koalicion me partitë e tjera, por do ketë bisedime për presidentin

Balkan Talks | Mimoza Lila: S’do ketë koalicion me partitë e tjera, por do ketë bisedime për presidentin

09/03/2021

Balkan Talks

Ish-ambasadori Bernard Nikaj: Njohja reciproke është synimi i Kosovës dhe BE-së

Ish-ambasadori Bernard Nikaj: Njohja reciproke është synimi i Kosovës dhe BE-së

05/03/2021

Balkan Talks

Balkan Talks | Shqiprim Arifi: S’duhet të bëjmë pazare territoresh me Serbinë

Balkan Talks | Shqiprim Arifi: S’duhet të bëjmë pazare territoresh me Serbinë

02/03/2021

Balkan Talks

Balkan Talks | Shqiprim Arifi: Duam të jemi pjesëmarrës në dialogun Kosovë-Serbi

Balkan Talks | Shqiprim Arifi: Duam të jemi pjesëmarrës në dialogun Kosovë-Serbi

02/03/2021

Balkan Talks

Bislimi: Lideri i ri do jetë determinant për ecurinë e LDK-së

Bislimi: Lideri i ri do jetë determinant për ecurinë e LDK-së

26/02/2021


Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/376.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 5

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/376.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 5

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/397.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 21

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/397.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 21

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/396.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 25

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/396.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 25

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/472.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 29

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/472.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 29

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/113.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-banner.php on line 5

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/113.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-banner.php on line 5

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/111.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 5

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/111.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 5

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/110.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/110.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 13
Execution time: 0.020426988601685
Page section:menu