barometri lofo white

Prej së enjtes, më 21 janar dhe deri në 25 prill, Euronews Albania do të sjellë emisionin “Barometri Politik” nën drejtimin e gazetares Ilva Tare, në bashkëpunim me kompaninë prestigjioze me eksperiencë ndërkombëtare pjesë e “Kantar Group, MRB.

Barometri Politik

Barometri Politik

Kush merr më shumë vota nga të pavendosurit, PD apo PS, debat mes Neritan Sejaminit dhe Arbjan Maznikut

Kush merr më shumë vota nga të pavendosurit, PD apo PS, debat mes Neritan Sejaminit dhe Arbjan Maznikut

18/03/2021

Barometri Politik

Ndarja e mandateve në Tiranë, analistët diskutojnë çfarë pritet të ndodhë më 25 prill

Ndarja e mandateve në Tiranë, analistët diskutojnë çfarë pritet të ndodhë më 25 prill

18/03/2021

Barometri Politik

Projeksioni, si pritet të ndahen mandatet e deputetëve në Tiranë

Projeksioni, si pritet të ndahen mandatet e deputetëve në Tiranë

18/03/2021

Barometri Politik

Ylli Manjani: Në Tiranë, PD merr 18 mandate, LSI minimumi 3 mandate

Ylli Manjani: Në Tiranë, PD merr 18 mandate, LSI minimumi 3 mandate

18/03/2021

Barometri Politik

Bledi Çeka: Partitë e vogla nuk prodhojnë dot asnjë mandat në Tiranë

Bledi Çeka: Partitë e vogla nuk prodhojnë dot asnjë mandat në Tiranë

18/03/2021

Barometri Politik

Analistët debatojnë faktin se pavarësisht 8 viteve qeverisje Rama mbetet popullor

Analistët debatojnë faktin se pavarësisht 8 viteve qeverisje Rama mbetet popullor

18/03/2021

Barometri Politik

Alternativat partiake, Iris Luarasi: Publikimi i listave shumë i rëndësishëm

Alternativat partiake, Iris Luarasi: Publikimi i listave shumë i rëndësishëm

18/03/2021

Barometri Politik

Neritan Sejamini: Shqiptarët janë të lodhur me të gjithë, opozita duhet të bëjë kontrastin

Neritan Sejamini: Shqiptarët janë të lodhur me të gjithë, opozita duhet të bëjë kontrastin

18/03/2021

Barometri Politik

Prirja e votës, cila parti gëzon më shumë mbështetje në Tiranë?  

Prirja e votës, cila parti gëzon më shumë mbështetje në Tiranë?  

18/03/2021

Barometri Politik

Jo të gjithë socialistët besojnë se PS do mund të jetë mazhorancë në parlamentin e ardhshëm

Jo të gjithë socialistët besojnë se PS do mund të jetë mazhorancë në parlamentin e ardhshëm

18/03/2021


Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/111.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 5

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/111.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 5

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/110.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/110.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 13
Execution time: 0.019644021987915
Page section:menu