Destinacion

Destinacion është një emision i përjavshëm, i cili do të udhëtojë në mbarë Shqipërinë për të eksploruar atraksionet shqiptare e për trajtuar ato në aspektin historik, gjeografik, kulturor e kulinar nga Rezarta Delisula. Çdo të enjte në orën 18:00

Destinacion

Destinacion

Destinacion udhëton në Sarda, ishullin unik të 365 kishave

Destinacion udhëton në Sarda, ishullin unik të 365 kishave

18/03/2021

Destinacion

Destinacion udhëton në Tepelenën e bukurive natyrore

Destinacion udhëton në Tepelenën e bukurive natyrore

11/03/2021

Destinacion

Destinacion udhëton në Rrajcën e traditës së valleve dhe kostumeve popullore

Destinacion udhëton në Rrajcën e traditës së valleve dhe kostumeve popullore

04/03/2021

Destinacion

Destinacion udhëton në Kavajën e bashkëjetesës fetare

Destinacion udhëton në Kavajën e bashkëjetesës fetare

25/02/2021

Destinacion

Destinacion në Kepin e Rodonit, vendi ku ndërthuret deti me vlerat historike

Destinacion në Kepin e Rodonit, vendi ku ndërthuret deti me vlerat historike

18/02/2021

Destinacion

Destinacion ju tregon Gjinarin mes natyrës madhështore dhe historisë së lashtë

Destinacion ju tregon Gjinarin mes natyrës madhështore dhe historisë së lashtë

11/02/2021

Destinacion

‘Destinacion’ ju prezanton me bukuritë natyrore dhe historinë e Mirditës

‘Destinacion’ ju prezanton me bukuritë natyrore dhe historinë e Mirditës

04/02/2021

Destinacion

'Destinacion' prezanton figurat historike të Elbasanit, që kanë bërë historinë e Shqipërisë

'Destinacion' prezanton figurat historike të Elbasanit, që kanë bërë historinë e Shqipërisë

28/01/2021

Destinacion

Destinacion tregon të pathënat e Patok-Fushë Kuqe

Destinacion tregon të pathënat e Patok-Fushë Kuqe

21/01/2021

Destinacion

Destinacion udhëton në historinë e Petrelës

Destinacion udhëton në historinë e Petrelës

14/01/2021


Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/376.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 5

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/376.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 5

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/397.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 21

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/397.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 21

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/396.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 25

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/396.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 25

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/472.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 29

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/472.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 29

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/113.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-banner.php on line 5

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/113.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-banner.php on line 5

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/111.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 5

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/111.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 5

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/110.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/110.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 13
Execution time: 0.019500017166138
Page section:menu