ilva now 1

Ilva Tare ju fton në një emision të përditshëm me lajme të thelluara, debat dhe intervista me standardin europian të Euronews Albania.

MË SHUMË NGA ILVA NOW

Ilva Now

Bahri Shaqiri i sigurt që do të jetë pjesë e Parlamentit të ri

Bahri Shaqiri i sigurt që do të jetë pjesë e Parlamentit të ri

24/03/2021

Ilva Now

“Dy kamera të fshehta te selia e LSI”, Bahri Shaqiri: 'Jo profesionistë', kur bënë presion treguan pamjet

“Dy kamera të fshehta te selia e LSI”, Bahri Shaqiri: 'Jo profesionistë', kur bënë presion treguan pamjet

24/03/2021

Ilva Now

Klodiana Spahiu: Mandatin e 8-të në Durrës e kemi të sigurt, po luftojmë për mandatin e 9-të

Klodiana Spahiu: Mandatin e 8-të në Durrës e kemi të sigurt, po luftojmë për mandatin e 9-të

24/03/2021

Ilva Now

Klodiana Spahiu: Mandati i tretë për të mbyllur rindërtimin, durrsakët nuk e harrojnë çfarë bëri Rama një ditë pas tërmetit

Klodiana Spahiu: Mandati i tretë për të mbyllur rindërtimin, durrsakët nuk e harrojnë çfarë bëri Rama një ditë pas tërmetit

24/03/2021

Ilva Now

‘Garancitë’ në zgjedhje, Oerd Bylykbashi i bindur në fitoren e PD-së më 25 prill

‘Garancitë’ në zgjedhje, Oerd Bylykbashi i bindur në fitoren e PD-së më 25 prill

24/03/2021

Ilva Now

Oerd Bylykbashi 'denoncon' Ramën: Paratë e tërmetit po shkojnë tek ata që nuk kanë dëme

Oerd Bylykbashi 'denoncon' Ramën: Paratë e tërmetit po shkojnë tek ata që nuk kanë dëme

24/03/2021

Ilva Now

Oerd Bylykbashi: Synojmë 8 mandate në Durrës, Rama do të jetë i detyruar të heqë nga lista

Oerd Bylykbashi: Synojmë 8 mandate në Durrës, Rama do të jetë i detyruar të heqë nga lista

24/03/2021

Ilva Now

Pse Rama garon në Durrës? Kandidati i LSI-së zbulon qëllimin e kryeministrit

Pse Rama garon në Durrës? Kandidati i LSI-së zbulon qëllimin e kryeministrit

24/03/2021

Ilva Now

Modelet e taksimit, Haxhi përplaset me Spahon: PS dhe PD janë të pandershme

Modelet e taksimit, Haxhi përplaset me Spahon: PS dhe PD janë të pandershme

23/03/2021

Ilva Now

Arben Shkodra: Heqja e taksave për biznesin e vogël sjell papunësi të fshehur

Arben Shkodra: Heqja e taksave për biznesin e vogël sjell papunësi të fshehur

23/03/2021


Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/376.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 5

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/376.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 5

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/397.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 21

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/397.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 21

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/396.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 25

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/396.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 25

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/472.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 29

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/472.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 29

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/113.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-banner.php on line 5

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/113.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-banner.php on line 5

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/111.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 5

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/111.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 5

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/110.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/110.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 13
Execution time: 0.021487951278687
Page section:menu