logo me pak fjale

Përtej asaj që duket, shkaqet dhe interesat që vënë në lëvizje ekonominë dhe politikën, shpjeguar thjesht, ME PAK FJALË! Nga Neritan SEJAMINI në Euronews Albania nga e marta në të premte, ora 21:00

ME PAK FJALË

Me pak fjalë

Trafikantët tregojnë si funksionon transporti i emigrantëve të paligjshëm në Shqipëri

Trafikantët tregojnë si funksionon transporti i emigrantëve të paligjshëm në Shqipëri

24/03/2021

Me pak fjalë

Situata e imigrimit të paligjshëm, Shqipëria me 5 qendra shtetërore për strehim

Situata e imigrimit të paligjshëm, Shqipëria me 5 qendra shtetërore për strehim

24/03/2021

Me pak fjalë

Ekonomia në Shqipëri gjatë komunizmit, tërësisht e varur nga ndihmat e huaja

Ekonomia në Shqipëri gjatë komunizmit, tërësisht e varur nga ndihmat e huaja

23/03/2021

Me pak fjalë

Yzeiraj: Asnjë tregues ekonomik gjatë regjimit komunist nuk tregon që Shqipëria të jetë zhvilluar

Yzeiraj: Asnjë tregues ekonomik gjatë regjimit komunist nuk tregon që Shqipëria të jetë zhvilluar

23/03/2021

Me pak fjalë

Shoqatat e turizmit kërkojnë përparësi në vaksinim dhe ndihmë financiare për sektorin e turizmit

Shoqatat e turizmit kërkojnë përparësi në vaksinim dhe ndihmë financiare për sektorin e turizmit

22/03/2021

Me pak fjalë

Turizmi, Shqipëria me 3.8 milionë vizitorë më pak se një vit më parë

Turizmi, Shqipëria me 3.8 milionë vizitorë më pak se një vit më parë

22/03/2021

Me pak fjalë

Hasimja: Basti i PD dhe PS, do funksionojë respekti ndaj forcës apo normaliteti

Hasimja: Basti i PD dhe PS, do funksionojë respekti ndaj forcës apo normaliteti

16/03/2021

Me pak fjalë

Mesazhet elektorale të PS dhe PD në fushatën e 2021

Mesazhet elektorale të PS dhe PD në fushatën e 2021

16/03/2021

Me pak fjalë

Redon Meksi: Kandidatët e rinj në lista si makiazh i kryetarëve

Redon Meksi: Kandidatët e rinj në lista si makiazh i kryetarëve

15/03/2021

Me pak fjalë

Kandidatë të rinj në 65% të vendeve të sigurta në listat e PS, PD dhe LSI

Kandidatë të rinj në 65% të vendeve të sigurta në listat e PS, PD dhe LSI

15/03/2021


Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/111.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 5

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/111.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 5

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/110.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/110.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 13
Execution time: 0.021482944488525
Page section:menu