Unpublished

Çështje të aktualitetit, drejtësisë, dosjet e krimit, hetime dhe tema të lëna jashtë vëmendjes, vijnë çdo javë për publikun shqipfolës në “UNPUBLISHED” me autore Erida Gjermeni (Shani). Çdo të enjte në orën 20:00.

Unpublished

Unpublished

Unpublished | Sherret për pasurinë; truket e burrave për të përjashtuar gratë nga pasuria pas divorceve

Unpublished | Sherret për pasurinë; truket e burrave për të përjashtuar gratë nga pasuria pas divorceve

19/03/2021

Unpublished

Ecejaket e shqiptarëve në shkallët e gjykatave, deri në 10 milionë lekë kostoja e një gjyqi

Ecejaket e shqiptarëve në shkallët e gjykatave, deri në 10 milionë lekë kostoja e një gjyqi

11/03/2021

Unpublished

36 mijë dosje në sirtarët e gjykatave, gjyqet e pronave 20 vjet që presin për vendimin

36 mijë dosje në sirtarët e gjykatave, gjyqet e pronave 20 vjet që presin për vendimin

11/03/2021

Unpublished

Vrasje mafioze për 2 mijë euro, lidhjet e krimit me biznesin dhe politikën

Vrasje mafioze për 2 mijë euro, lidhjet e krimit me biznesin dhe politikën

04/03/2021

Unpublished

Adoleshenti për Unpublished: Si u bëra pjesë e botës së krimit

Adoleshenti për Unpublished: Si u bëra pjesë e botës së krimit

25/02/2021

Unpublished

Unpublished/ Vjedhjet, krimi numër një në listën e të miturve të arrestuar

Unpublished/ Vjedhjet, krimi numër një në listën e të miturve të arrestuar

25/02/2021

Unpublished

Largimet e padrejta dhe politike nga puna në administratën shtetërore, dëmi 130 mln euro

Largimet e padrejta dhe politike nga puna në administratën shtetërore, dëmi 130 mln euro

18/02/2021

Unpublished

Pushimet në administratën shtetërore, për një vend pune po paguhen deri në pesë persona

Pushimet në administratën shtetërore, për një vend pune po paguhen deri në pesë persona

18/02/2021

Unpublished

Makinat e vjedhura që po përdoren në vrasje, zonat më të rrezikuara

Makinat e vjedhura që po përdoren në vrasje, zonat më të rrezikuara

11/02/2021

Unpublished

Psikologët: Shoqëria dhe media po i ofrojnë të rinjve rrugët më të lehta për të fituar para

Psikologët: Shoqëria dhe media po i ofrojnë të rinjve rrugët më të lehta për të fituar para

04/02/2021


Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/376.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 5

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/376.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 5

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/397.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 21

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/397.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 21

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/396.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 25

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/396.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 25

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/472.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 29

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/472.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/component-right.php on line 29

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/113.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-banner.php on line 5

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/113.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-banner.php on line 5

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/111.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 5

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/111.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 5

Warning: include(/home/euronews/public_html/cache/modules/110.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/euronews/public_html/cache/modules/110.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/euronews/website.euronews.al/cache/modules/footer-top.php on line 13
Execution time: 0.019222974777222
Page section:menu